Allmänt, Foto

Svalka!

Svalare idag – rejält svalare, faktiskt! 😛

Idag släpar jag IKEA-påsar fyllda med kläder – d v s garderobsrensningen – till bilen, för vidare frakt till rätt ställe. Det lånade släpet står färdiglastat på gården och väntar på att A ska köra bort både grenar och släp ikväll. Tvättmaskinen är snart klar för andra gången idag, då blåsten ger ett perfekt torkväder även om det inte är så soligt.

Släpet lastat med grenar

Jag har inte spänt fast lasten än, det får A göra – med hjälp av mig – när han kommer.

En helt ny hörna!

Det blev som en helt ny hörna att ha ljugarbänken i, trots att den står kvar på samma ställe! Mycket snyggare och ljusare!

Syrenen

Syrenen står i full blom vid altanen. Nu är det verkligen läge att få ut utemöblerna! (Jag har fortfarande inte tagit upp dem från källaren och oljat in dem.)

Dimma

Jag var bortbjuden på middag i förrgår, hos syrran. När jag startade hemifrån, efter 18, var det 30 grader i skuggan. När jag körde hemåt, efter midnatt, var det 12 grader… Dimman hade börjat krypa upp från vattendrag längs vägen och stod som rök över åkrar och ängar. Coolt, men svårt att fota bra med mobilen.

Nej, åter till sysslorna! Bäst att passa på medan det är så svalt att jag orkar göra något!

[tags]beskärning av björkar, ljugarbänk, syren i full blom, dimma[/tags]