Allmänt

Kämpar emot

Efter flera dagars svalka, börjar jag vilja benämna svalkan med ”kyla” istället. Än har jag kunna kämpa emot mitt begär att plocka fram sockorna igen, men snart tror jag de åker på i alla fall. Alternativet är förstås att plocka ur myggfönstret i sovrummet och därmed stänga det sista dygnet-runt-öppna fönstret jag har kvar. De två myggfönstren här nere plockades ur för länge sedan…

Samtidigt ska jag försöka låta bli att klaga. Jag ville ju ha svalare – och det fick jag! Nu är det temperatur så jag orkar göra diverse åtgärder jag sparat till semestern, istället för att knappt ens orka sitta i skuggan i tryckande värme. Det är perfekt väder för alla utflykter jag haft lust att göra, för även om jag har luftkonditionering klimatanläggning i bilen så är det jobbigt att köra omkring när det blir för varmt ute.

En rolig detalj jag upptäckt i år, är att jag fått fräknar – på fötterna!!! Jag försökte skrubba bort de ”skitiga fläckarna” först, innan jag insåg att de satt fast i huden. Otroligt, alltså – jag har aldrig haft så förut. Nu ståtar jag med områden fyllda med fräknar; på vänster fot ovanför ring- och långtån, på höger ovanför ring- och lilltån, så de sitter inte symmetriskt.

Dagens att-göra-lista är rätt kort: handla, Apoteket, gamlingarna. Inte mycket att gnälla över.

[tags]svalka, kyla, utflykter, fräknar[/tags]

2 kommentarer på “Kämpar emot”

 1. Men du, du måste på ångt upp i landet om din syren blommar nu! 😉
  Semestervädret flög sin kos, men jag är inte lessen, det var på tok för varmt. Idag har vi inte ens kommit upp i tio grader, men jag har lovat att sluta gnälla på vädret!
  Va skoj att gå på bröllop. Det var längesen, förutom mitt eget då, hihi, men det var ju bara en snabbvigsel..
  Skulle det oväntat ramla in en sudd med stålar kanske det skulle bli en försenad bröllopsfest för nära och kära, dom var lite putt för att vi inget ordnade.
  Ha en fortsatt skön semester/Kramen

 2. Du kan ju kombinera inflyttningsfesten med en försenad bröllposfest, det skulle väl vara två flugor i samma smäll?

  Jag ser att du fortsätter Jakten På Den Perfekta Badstranden – lycka till! 😀

Kommentarer är stängda.