Allmänt

Dagen efter

Som vanligt, när det blev sent kvällen före, så mår juniorerna bättre än mig, trots att jag är den enda av oss som var nykter igår. Det tar på krafterna att vara ute och svira numera.

Vi var bjudna på bröllop igår! Det var rörande och vackert – speciellt bruden, som var en riktig sagobrud! Efter själva vigseln fortsatte firandet med mat och dryck och karaoke 😉 på en herrgård på andra sidan älven.

Jag var inte hemma igen förrän vid 02:30, med då det är ljust på nätterna så är det inte jobbigt att köra nattetid. Tog mig sovmorgon till 10:30 – sen flyttade jag till soffan och har slappat framför TV:n (nästan) hela dagen.

Vad jag saknade när jag steg upp var resterna. De delikata resterna från den italienska buffé som serverades igår. *slickar mig om munnen* Ångrade nästan att jag inte kapade åt mig från kylen innan vi åkte hemåt… Nå, jag har ätit idag ändå, men åååhhh vad det hade varit gott att få fortsätta gårdagens smaskande!

[tags]bröllop, italiensk buffé, karaoke[/tags]