Allmänt

Sovmorgon

Klockan är nu 13:00 och jag har inte startat mot sofforna än. Jag råkade ta lite lång sovmorgon, nämligen. Eller vad man nu ska kalla det…

Ca 03:30 – Sista gången jag tittar på klockan, då jag läst ut boken jag hållit på med.

06:20 – Dottern väcker mig. Behöver skjuts till jobbet, då hon inte ids cykla i regnet. Upp och iväg och sedan hem till sängen igen.

08:30 – Svägerskan ringer och lämnar instruktioner om hur jag ska slippa agera färdtjänst åt farsan.

09:00 – Farsan ringer och vill boka mig som färdtjänst. Jag avböjer, med det tips jag fått av svägerskan (annan bil på väg).

Ca 11:15 – får ett SMS så mobilens pipande väcker mig. Inser att det är dags att stiga upp.

Nu är jag nästan färdig att åka iväg mot sofforna. I en hel butik med soffor ska jag väl hitta någon modell som tilltalar mig, och som går att få i den färg på skinnet jag vill ha? Testing, testing. Jag ska bara mäta soffan jag redan har, och sedan byta om, så är jag klar.

[tags]sovmorgon, soffor, Suomi-Soffa, Stråk av rött, Elizabeth George[/tags]

2 kommentarer på “Sovmorgon”

  1. Vilken tur att sms:et slutgiltigt fick upp dig! Annars hade väl soffbutiken hunnit stänga innan du självmant vaknat. Jag inser att jag gjort dagens goda gärning. :mrgreen: Jag kan skicka dig ett sms i morgon också när jag stiger upp 05 före jobbet. Okej, va?

  2. Du messade ju inte!?! 😯
    Jag hade verkligen behövt stiga upp tidigt idag – men det är ingen större skada skedd. Jag ska åka bort över dagen, men vi har ju ljusa nätter så det gör inget att jag får köra hem mitt i natten, då jag kommer iväg sent.
    Nu duschen, sen rabarberlandet, så bilen och iväg!

Kommentarer är stängda.