Allmänt, Foto

Hej igen!

Tro inte att jag glömt er!

Jag har bara varit på resande fot större delen av tiden. Har kommit hem framåt småtimmarna för att sova till lunchtid och sen åka iväg igen åt nästa håll.

Nu har den värsta reslusten gett med sig, så jag försöker landa mentalt och dra åt mig andan innan marknaden kör igång på torsdag kväll.

Ett axplock av vad jag gjort:

Domkyrkan 

Förra fredagen (?) var jag till L med svägerskan E. Hon skulle på begravning, i domkyrkan på bilden, medan jag skulle shoppa. Jag shoppade verkligen loss ordentligt: ett halsband för ca 20 spänn blev dagens kap. Ja, en del annat smått och gott blev det också, förstås.

Nytt recept

En kväll, när jag var hos syrran, provade vi ett recept hon hittat i en tidning. Jag bidrog med mina högt utvecklade kunskaper – jag ser ju matlagningsprogram på TV så jag lär mig något – och resultatet blev riktigt gott.

Soffaffär

I fredags var jag på soffaffären och köpte nya soffor. Rättare sagt beställde jag nya soffor, för jag får dem inte förrän i slutet av augusti. De blev dyrare än jag väntat mig, men då får jag precis de soffor jag vill ha (d v s de ser ut ganska precis som de jag redan har, men utan hål i dynorna och spruckna sömmar).

ICA Rajden

I lördags åkte jag till J, för att hälsa på A och M i deras ”nya” lägenhet (de har bott där ett bra tag, men det var första gången jag var dit). Stannade på ICA och insåg varför jag alltid kallar den affären för ”ICA Renen”… (Det står dessutom en uppstoppad ren innanför dörrarna.)

Ängsull

Jag körde ”skogsvägen” dit, den som inte bara var vanlig grusväg utan dessutom under omarbetning så det var rullgrus att jazza fram på. Nå, jag tog det lugnt och resan gick bra. Mot slutet blev jag liiite less all skog, skog och åter skog som var allt jag såg.  Ängsullen frodades i dikena efter vägen.

Javisstja – jag var med om en trafikolycka! Körde över en groda. Eftersom jag inte stannade och gav den konstgjord andning så får jag aldrig veta om den var min förtrollade prins, men jag brukar råka ut för det motsatta. Jag kysser prinsen, så blir han en groda…

Månen

På väg hem såg jag att månen var uppe. Ofta ser jag den inte när jag är ute och kör på nätterna, då det är för ljust att lägga märke till den. Nu upptäckte jag den när jag stannade och tog mig en rökpaus. (Den var inte helt full även om den ser ut så på bilden.)

Tavlor

Vidare har jag satt upp de tre tavlor jag köpte på E:s utställning förra sommaren. Jag skäms verkligen att jag inte fått upp dem tidigare. Först hade jag inga betongkrokar hemma (det är skorstensmuren de sitter på) och när jag väl kom ihåg att köpa krokar, hade jag förlagt tavlorna… Nå, nu är de på den plats jag tänkt ha dem!

Det är lite av vad jag haft för mig under de senaste dagarna, när jag gjort ”ingenting”.

[tags]semester, flacka och fara, reslust[/tags]

4 kommentarer på “Hej igen!”

  1. Du skulle se mig när jag är i full fart! 😉

    Tur jag snart får gå tillbaka till arbetet och vila upp mig. :mrgreen:

  2. Du vet väl att om du väljer kategorin ”Foto” i högermenyn så får du upp alla mina inlägg med bilder direkt?

Kommentarer är stängda.