Allmänt

Bättre

Idag känns det bättre. Jag är pigg (nåja) efter att ha slocknat på soffan igår. Jag somnade direkt och sov så djupt att jag a) inte hört telefonen eller ens b) hunnit laga middag.* Nå, då slipper jag ju fundera på vad jag ska äta idag.

Vaknade vid halvettsnåret av att jag var hungrig. Det kändes inte helt rätt att börja med middagen vid den tiden, så det blev lite av varje. Någon smörgås, lite youghurt, etc. Plockmat framför TV:n, helt enkelt.

Nu börjar nätterna bli mörkare igen. Det märktes speciellt inatt, då det dessutom var mulet. Jag får ta mig en funderare om ljuslyktorna snart: ta fram eller låta bli? Det ÄR ju mysigt med tända ljus, men inte alltid så lyckat att kombinera med katterna.

Då och då känner jag köplust, så här tätt efter lönen. Det känns som att jag har så mycket pengar som bränner i plånboken (rättare sagt: på kontokortet). Just nu är jag inne i en vill-ha-ny-kamera-period, men har kunnat behärska mig. Jag måste ju inte göra av med alla pengar på en gång.

Dessutom känns det som att det är väldigt länge sedan jag var på IKEA… Börjar inte höstnyheterna komma in i sortimentet snart?

[tags]sömn, plockmat, ljuslyktor, köplust[/tags]

*) Det var faktiskt tur att jag inte hann börja med middagen. Skulle steka baconlindade Cantadou-fyllda kycklingfiléer i ugnen. Inte bra att ha saker i ugnen (eller på spisen) när man slocknar som ett utblåst ljus och sover så tungt att telefonen inte väcker en…

2 kommentarer på “Bättre”

  1. Höstnyheterna trillar väl in allt eftersom. Inte nu för att det är något jag behöver, nejdå, men man kan ju alltid titta… 😉

Kommentarer är stängda.