Allmänt

Lång dag

Det kommer att bli en lååång dag idag, känner jag på mig. Här är så tyst.

Det märks att det är semestertider. Få besök, få telefonsamtal. Jag har gott om tid att göra undan sådant som blivit liggande sedan tidigare. (Men, det är klart, så fort jag börjar med något sådant och verkligen har kommit igång – DÅ ringer det.)

Dagens middag blir gårdagens rester, så det slipper jag fundera på. Det är verkligen gott med kyckling, speciellt när det är länge sedan jag ätit det. Under sommaren har jag mest levt på fil eller smörgås – det blir inte så mycket matlagning när jag är ensam och det är varmt.

Värmen, ja. Inatt har det varit riktigt svalt, kände jag när jag steg upp i morse och kände den kalla luften som myggfönstren släppt in. Skönt! Det måste vara därför jag sovit så gott som jag gjort, då det annars varit en radda nätter med lakanen klistrade mot kroppen. Inte kul när det är både varmt och fuktigt.

Nå, jag ska inte klaga på vädret! Idag är det växlande molnighet, så det har inte blivit  för varmt att jobba – än. Det kan det ju hinna bli… (Och då kan jag flexa ut klockan 15!)

[tags]långtråkigt[/tags]