Allmänt

Förutsägbar

Det tog inte många dagar efter semestern innan jag var tillbaka i min gamla vanliga sova-på-kvällen-vara-vaken-på-natten-lunk. Jag blir så less mig själv ibland – så förutsägbar att man kan ställa klockan efter mig, ungefär.

Värmen verkar fortsätta hela helgen och i början av nästa vecka, enligt SMHI. Jag tror att jag någon av dagarna ska åka och se på hopptävlingarna som hålls under helgen vid en ridskola i närheten. Eller också struntar jag i det och sitter i skuggan på ljugarbänken istället. Vi får se.

Planerna inför helgen är väl – förutom hopptävlingarna – att tvätta. Hoppas det blåser lite, annars får jag inte tvätten torr. Jag skulle också kunna dra runt dammsugaren ett varv, samt tömma diskmasken. Att jag dessutom har tillgång till bilen hela helgen, gör att mina möjligheter känns obegränsade. *flinar* Den behöver tvättas, den också.

[tags]helgplaner[/tags]