Allmänt

Ren slöhet

Jag har inga undanflykter. Det är ren och skär slöhet som gjort att jag inte bloggat. OK, jag kan försöka skylla på värmen, även om det är en lam ursäkt.

Det blev ingen hopptävling för mig. I den tryckande värmen iddes jag inte åka till stallet, då jag ändå inte var involverad i tävlandet på något sätt. Jag har suttit på ljugarbänken med något att läsa istället, för att försöka få lite skugga utomhus. Annars har det blivit rätt mycket TV också, det ska jag villigt erkänna.

Inte nog med det: jag har tvättat också! Tog dessutom upp all torr tvätt sedan tidigare från källaren (ca 5 plagg). All tvätt hängde jag i källaren, förståndigt nog, då det kommit snabba väldiga regnskurar – men ingen åska. Åskan hade behövts, för att rensa upp luften. Nu är det bara ännu fuktigare i den varma stillastående luften.

Både lördag och söndag har jag tagit mig en rejäl tupplur mitt på dagen. Det var så varmt så jag orkade inte annat. Jag har ändå inte sovit sämre på nätterna, så det var tydligen sömn jag behövde.

[tags]tryckande värme, tvätt, tupplur[/tags]