Allmänt

Åldersnoja

Säkra tecken på att jag börjar bli är medelålders, även om jag inte vill:

  • Har bett ungarna skjuta mig om jag tar på mig något leopardmönstrat.
  • Gillar mer och mer tanken på underkläder/strumpbyxor som ”håller in och formar”, som det brukar stå i reklamen. Här finns mycket att hålla in och forma!
  • Mina skor är i första hand bekväma. Hur de ser ut bryr jag mig sällan om.
  • Progressiva glasögon, är inne på andra paret nu.

Gråa hår, däremot, bekymrar jag mig inte alls över. Speciellt rynkig är jag inte heller (allt fett jag bär på fyller ut rynkorna från insidan). Jag generas inte av små futtigheter längre, sådant som var ångestframkallande när jag var ung. Vem bryr sig om hundra år ifall jag gjorde eller sade något som inte passade vid tillfället? *rycker på axlarna*

[tags]medelålders[/tags]

2 kommentarer på “Åldersnoja”

  1. Listan kommer säkert att uppdateras/förnyas allt eftersom jag kommer på fler saker. Den som läser får se.

Kommentarer är stängda.