Allmänt

En gång mamma…

…alltid mamma. Dottern har bilat med ett gäng kompisar till G över helgen för att se U2 och kom hem tidigt i morse – trött, men lycklig. Hennes mor var inte trött, men lycklig över att få hem henne i ett stycke.

Det är så sant som det är sagt: man slutar aldrig att vara mamma. Det spelar ingen roll att hon snart fyller 23, jag måste oroa mig i alla fall. *skakar på huvudet* Hon är säkert mycket förståndigare än jag var när jag var i hennes ålder.

Mina juniorer fyller år i augusti, båda två. Jag har lyckats pricka in dem med två års mellanrum, sånär som på tre dagar. Tänk, det är snart ett kvartssekel sedan jag blev mamma för första gången. A fyller 25 och B fyller (som jag tidigare nämnt) 23 i år.

Herregud! Har jag så stora barn? De är ju snart ikapp mig! 😉

[tags]hönsmamma[/tags]

2 kommentarer på “En gång mamma…”

  1. Tillsammans har de väl lika mycket visdom som du om man räknar ålder? Typ. 😈

    Va, har U2 varit i G? Tänk, det missade jag. Nästan.

Kommentarer är stängda.