Allmänt

Väderprognos

Det verkar dra ihop sig till åska. Kanske.

Blåa moln tornar upp sig vid horisonten. När jag var ute och tog mig en rök hörde jag ett brak (dån?) men är inte säker på om det var åska eller något annat som brakade. I vilket fall som helst tänker jag börja dra mig hemåt nu, utnyttja möjligheten att flexa lite grann.

Inget modem hemma än så länge. Abstinensen är inte så svår, då jag har tillgång till nätet på jobbet. Lite irriterande, javisst, men inte mer än så. Det är ju inga viktiga saker jag behöver hemdatorn till de närmaste dagarna. (Läs: räkningarna är betalda för länge sedan.)

Om däremot TV:ns satellitmottagare skulle ge upp p g a åska (eller annat), då skulle jag få svåra problem.

Eller kanske inte.

[tags]åska, modem, dator, TV[/tags]

2 kommentarer på “Väderprognos”

Kommentarer är stängda.