Allmänt

Uppehåll

Det verkar bli ett helguppehåll här i bloggen. Mitt onlineliv får klara sig utan mig ett par dagar, då jag inte verkar få något modem idag. Med lite tur kommer det på måndag. Kanske. 🙁

Vad jag ska göra istället för att vara uppkopplad? Nämen, lägg av! Jag brukar ändå vara slö med uppdateringar under helgerna, det är inget nytt. Ska väl inte göra något särskilt. Precis som vilken annan helg som helst.

Eftersom värmen verkar hålla i sig hela helgen (och ytterligare ett par dagar) kommer jag nog att nöta ljugarbänk med en bok eller två. Lördag fyller morsan år så då ska jag på uppvaktning. Söndag morgon/förmiddag (om jag stiger upp i tid) kommer jag att klippa gräsmattan, innan det blir för varmt.

Risken finns också att jag bara slappar framför TV:n hela helgen, oavsett väder, för att komma ikapp allt jag spelat in tidigare. Jag kommer i vilket fall som helst inte att blogga. Det får ni göra istället, så jag har riktigt mycket läsning när jag kommer tillbaka till jobbdatorn på måndag!

[tags]helgplaner[/tags]

3 kommentarer på “Uppehåll”

  1. Micke: Jag har överlevt, men inte utan svår abstinens. Tack och lov att jag äntligen får jobba (läs: tillgång till jobbets internet) idag igen!

Kommentarer är stängda.