Allmänt

Online igen!

Äntligen är modemet på plats, installerat och klart! Gammeldatorn susar hemtrevligt på skrivbordet. Nu återstår bara att få igång internet på Miss Piggy också, men det fixar jag imorgon, för det var en svettig historia att få igång allt igen.

Att kombinera en seg gammal dator med en seg gammal tant med noll teknisk kompetens är inte tillrådligt. Det gick åt skogen ett par gånger, men det hjälpte att ringa sonen. Han bad mig visserligen dra åt skogen vänta till senare eftersom han var upptagen, men det hjälpte ändå. Datorn blev så snäll när jag talat med honom, och gjorde precis vad jag ville den skulle göra.

Ahhh! Härligt! Nu ska jag leka lite grann, t ex föra över foton från mobilen för publicering i en del tidigare skrivna inlägg.

[tags]online igen[/tags]

2 kommentarer på “Online igen!”

  1. Asta: Snäppet mer än beroende, skulle jag kalla det för min del. Tänk så otroligt mycket man kollar på internet utan att man ens tänker på det!

Kommentarer är stängda.