Allmänt

Modemet

Nu har jag äntligen fått en avi att hämta modemet med! Från och med ikväll har jag internet hemma igen! *lycklig*

Det är klart att det tog tio dagar att skicka ett modem hit, till den yttersta utposten av världen. Jag försöker verkligen att inte klaga – jag har ju fått mitt modem – men företag skulle behöva lära sig att det billigaste anbudet på transporter ofta innebär långa väntetider för de som bor ”avsides” (läs: Norrland). Det är inte första gången jag fått vänta länge på grejer…

Även på jobbet har vi blivit drabbade, av samma fraktföretag. Vi beställde ett litet paket, som vi trodde skulle skickas som brev (det var inte större än så, men det var viktiga grejer). När vi efterlyste vårt paket, så fanns det i L (närmaste stora uppsamlingsplats) där det låg och ’väntade på att det skulle bli fler paket åt samma håll, för de kör inte med så lite grejer’! Ahhh, det är sann kundservice, eller…? *ironi*

[tags]modem, transporter, Norrland, kundservice[/tags]

5 kommentarer på “Modemet”

 1. Det är ingen idé att betala ut lön varje månad, för den är ändå så låg och administrationen kostar pengar. Bättre att skicka ut den endast en gång per år. Eller hur? Man kan översätta till många situationer.

 2. ”företag skulle behöva lära sig att det billigaste anbudet på transporter ofta innebär långa väntetider för de som bor ”avsides” (läs: Norrland)”

  Pah, som om de någonsin har brytt sig om Norrland!! 👿

  Skönt för dig att ”Bli” med Internet igen, i alla fall. Jag hade börjat frukta att vi skulle behöva skicka dig på rehab 😉

  Kram,
  Carra

 3. Jontas: Och jag gör ju ändå av med lönen så fort. Lika bra att hålla inne den ett kvartal i taget, eller så.

  Carra: ÄNTLIGEN online hemma igen! *njuter*

Kommentarer är stängda.