Allmänt

Nytt mantra

Jag ska skaffa mig ett nytt mantra, att mässa för mig själv när jag gjort något galet: ”Man ska inte peta i sånt man inte begriper sig på.” Den enda ursäkt jag har är desperationen som slog till när saker och ting började gå snett. Nåja *harkel* vi ska inte fördjupa oss i det.

Visst är det typiskt: jag har längtat efter att få blogga hela helgen, och nu – när jag äntligen kan blogga igen – kommer jag inte på någonting alls av allt jag tidigare tyckte var värt att dela med mig av. Små infall jag tänkt blogga om, som försvunnit ut i tomma intet.

Jag har varit hemma hela helgen, förutom en snabb sväng till päronen, då min bil är utlånad igen. På sätt och vis är det tur, då jag börjar känna stark IKEA-iver. Det är faktiskt rätt länge sedan jag var dit senast, även om det inte direkt är något jag behöver. (Observera att det är de besök då jag ”inte behöver något” som blir dyrast.) Nya katalogen kom i fredags så jag har suttit och dreglat lite över den. OK, det var kanske att ta i, men jag har börjat fundera på lite smått & gott jag skulle kunna piffa upp mitt hem med. Inte bara nyheter, utan annat också.

A kom förbi igår och glömde sin GPS när han åkte iväg. Jag skickade snabbt ett SMS till honom att jag höll den som gisslan tills han klippt gräsmattan åt mig, men tyvärr gömde jag den för dåligt. Han hittade den när han kom hit idag, så gräset är fortfarande oklippt. Ja, ja – jag har fler och bättre ställen att gömma den på nästa gång han glömmer den.

[tags]nytt mantra, IKEA-katalogen, GPS[/tags]

4 kommentarer på “Nytt mantra”

  1. Jag är ju VIP hos IKEA, minns du inte det? 😉

    Papper & penna är sååå 90-tal. :mrgreen:

  2. Nej, det räcker inte. Man ska dra sitt kort flera gånger om året också. Även om man bara köper värmeljus och servetter.

Kommentarer är stängda.