Allmänt

Uppföljning

Kom precis på att ni kanske vill ha uppföljning i ett par ämnen jag tidigare nämnt.

  • Resan till G blir inte av, inte som det ser ut just nu. Jag kanske skulle säga ”inte under hösten”, men det finns ju fler årstider… Självklart ska jag dit, men inte under de närmaste månaderna. Tyvärr. *saknar*
  • Ryggen är bra igen. Det hjälpte med starka värktabletter, trots att jag inte hade ro att stanna hemma.
  • Att få igång internet på Miss Piggy var lättare gjort än sagt. Jag slog igång henne, och vips hade hon sökt rätt på det nya trådlösa nätverket alldeles av sig själv. Easy piece of cake.
  • Jag har inte kommit igång med ljudböckerna igen efter sommaren (då jag haft problem med ficklösa kläder) men då det nu – halleluja! – verkar bli svalare väder åker både jeans och jacka på, och då har jag fickor igen. Återstår bara att hitta något att lyssna på. (Jag har t ex en massa olyssnade ”Sommar”-program som jag inte vet om jag ids höra, har tankat dem i brist på bättre.)

[tags]resa, ryggskott, trådlöst nätverk, ljudböcker[/tags]