Allmänt

Söndagkväll

Ursäkta om jag fnissar lite, men farsan är på akuten igen. Det är inget allvarligt som hänt, men han är så jäkla påstridig när det är något som inte är bra, så han har tvingat bror E att skjutsa dit honom. Problemet är att akuten här är stängd under helger och nätter, så man måste åka ända till K för att få hjälp.

Hade det varit jag, så hade jag avstyrt det hela och bett honom vänta till imorgon, för – som sagt – det är inget som är vare sig allvarligt eller brådskande. Farsan har bara bestämt sig för att om han vill träffa en doktor så ska det ske omedelbart, oavsett veckodag eller tidpunkt. E var skitsur när han ringde – därför fnissar jag. (Det är alltid lika roligt att reta honom när han är sur.)

Jag ska snart slå igång TV:n och se om jag hittar något att slötitta på medan jag bestämmer mig för om jag ska sova på soffan eller i sängen inatt. Sedan tidigare har jag duschat och tvättat håret så jag kan snooza imorgon bitti. Varje minut av sömn är guld värd på morgnarna!

Imorgon måste jag handla. Mitt kylskåp gapar rätt tomt efter helgen, och jag iddes inte gå och handla idag. Jag klarar mig till imorgon. (Det finns kattmat till frukost åt djuren, och kaffe & cigg till frukost åt mig. Perfekt.)

[tags]akuten, snooza, handla mat[/tags]

2 kommentarer på “Söndagkväll”

  1. Det kanske var sista helgen det var så? Jag vet faktiskt inte.

    Poängen är att jag aldrig skulle åkt iväg med honom på kvällen i vilket fall som helst, han hade gott kunnat vänta till i morse. (Det fick han ändå göra, fast han var i K.)

Kommentarer är stängda.