Allmänt

Härligt jobbväder

Vinden viner runt knutarna, så jag måste ha håret uppsatt med klämma för att det inte ska trassla ihop sig i en enda stor tova. Ja, inomhus blåser det förstås inte, men jag tillhör ju skaran som måste ”gå ut och lufta mig” emellanåt.

Det regnar inte idag, eller kanske jag skulle säga ”inte just nu”, för under natten har det dragit förbi ett större regnväder tillsammans med blåsten. Härligt! Riktigt höstväder! Idag är det jeans och även jacka som gäller – äntligen!

Jag skulle behöva gå till skoaffären idag. Dels för att lämna in ett par av morsans skor, där spännet gått sönder, dels för att köpa mig ett par joggingskor. Nej, jag ska inte börja jogga, men det är sådana jag oftast använder när vädret inte längre tillåter sandaler.

[tags]blåsigt, höst, skor[/tags]