Allmänt

Saknar inspiration

Just precis nu, efter en lunch som gjorde mig proppmätt, saknar jag all inspiration jag skulle behöva på jobbet. Det måste vara lunchkoman som slår till med storsläggan. Och den slår hårt.

Inspiration, förresten. Det har jag inte haft på länge, i något som helst sammanhang. Möjligen när jag bläddrat genom nya tidningar/ kataloger/ inredningstips, men så fort jag slagit igen dem har allt varit precis som vanligt igen.

Maten? Blaha blaha. Samma gamla tråkiga rätter som jag kan laga med ögonen förbundna. (Här ska jag villigt erkänna att under sommaren har matlagningen mest bestått av att välja vilken smak på youghurten jag ska ta. Men det har hänt att jag lagat mat någon gång ibland.)

Vilken tur, ändå, att jag inte är författare eller någon annan sorts skapande människa! Tänk att sitta med idétorka och stirra på det tomma pappersarket (dataskärmen) och inte kunna fästa något där.

[tags]ingen inspiration[/tags]