Allmänt

Det klarade sig

Modemet, alltså. Allt funkade som det skulle när jag kom hem efter jobbet, så åskan hade inte slagit ut modemet den här gången heller. Däremot drog jag ur det när jag kollat att det var OK, eftersom det fortsatte att komma små åskväder hela kvällen.

Då jag ”bara” hade TV:n att roa mig med, passade jag på att bläddra klädkataloger under kvällen. Papperskataloger! Det var länge sedan, då jag oftast bara slänger dem i ett hörn och kollar kläderna online istället.

*suckar* Ååhhh, jag hittade mycket jag skulle vilja ha… Sedan tänker jag på garderobsrensningen jag gjorde i somras, och minns att trots rensningen är hyllorna proppfulla i alla fall. Jag ska nog inte beställa något. Kanske.

En ny jeans skulle jag faktiskt behöva* och en tröja eller två, kanske en ny jacka… För att inte tala om nya gardiner, åtminstone till köket, en filt, mattor till vardagsrummet, överkast, handdukar… Listan tar aldrig slut.

Säga vad man vill om postorder, men det är faktiskt väldigt behändigt. Jag har – efter många år som postorderkund – börjat använda det på rätt sätt (för mig, i alla fall).

När jag t ex ska köpa en ny jeans så beställer jag en av varje sort, för att kunna prova vilken/vilka som sitter bäst. Sen skickar jag tillbaka de jag inte ska ha, efter att ha provat i lugn och ro hemma. Tröjor? Där beställer jag en av varje jag vill ha och väljer & vrakar när jag provat alla. Eventuellt byter jag storlek eller färg.

Det tar längre tid än att gå till affären och köpa direkt, men oftast har jag inte bråttom. Jag är ju inte direkt utan kläder, om man säger så…

[tags]postorder[/tags]

*) Jag ”behöver” verkligen inte några kläder, men det är ju alltid roligt med något nytt! Synd, bara, att höstkläderna har så tråkiga färger. Svart, brunt och plommon i långa rader. *bluärk* Jag vill ha färg!