Allmänt

Väskor

Jag gillar väskor, speciellt handväskor. Av någon anledning ser de alla ungefär likadana ut, men tydligen gillar jag den aktuella modellen mest (bruna, med axelrem).

Igår passade jag på att kolla på handväskor när jag lämnade in morsans skor. Där fanns en som ropade, nej skrek, åt mig att köpa den. Även om den kostade alldeles för mycket (tolvhundranågonting) så var jag ändå tvungen att klämma lite på den. Ja, ni vet, så där som man gör när man är riktigt, riktigt sugen. Jag övervägde faktiskt att göra vissa uppoffringar för att ha råd (typ sluta röka och sluta äta) men besinnade mig. Det är ju inte så att jag är utan väskor.

Dessutom använder jag dem sällan. Jag är den typen som trycker ner så mycket som möjligt i fickorna, och när det inte ryms mer där, tar jag fram en jacka med fler och större fickor (jag är inte utan jackor heller, även om det kanske verkade så i mitt tidigare inlägg).

Jag får istället nöja mig med tanken på hur många billiga väskor jag kan köpa för de pengar jag sparade då jag inte köpte den dyra väskan. Ja, kolla, nu blev pengarna helt plötsligt sparade – och sparade pengar får man ju använda, eller…?

[tags]väskor, handväskor[/tags]

2 kommentarer på “Väskor”

  1. 😉 Hej! Jag har en väsktokig dotter som jag ärver väskor av, himla praktiskt och bra!
    Jag höll på att svimma när jag såg vad dom begärde för vissa väskor, upp mot 2000 spänn! Det är ju sanslöst…
    Tidigare i mitt liv hade jag skor som hobby, handlade må´åånga par italienska skor tack vare mina små fötter. Numera har fötterna vuxit både på längden o tvären, hade ingen aning om att de kunde inträffa!
    Ha en fortsatt skön helg!

  2. Ärvda väskor är jättebra! Fråga min dotter, som brukar ”bytlåna” med mig ibland… 😉

    Jag är jättenära att beställa en väska, men ids inte skicka in en beställning på bara den. Jag kanske ska slå till på lite kläder samtidigt, så känns det inte lika onödigt. *harkel*

Kommentarer är stängda.