Allmänt

Rörlig röra

OK, så här är det: allt började med att dottern sade upp sin lägenhet, för att flytta vidare till L (fler jobb att söka, många kompisar bor redan där, etc). Sökandet efter bostad i L började och har hittills gått halvbra. En lägenhet var på gång, som hon skulle få först från oktober, vilket innebar att hon – och hennes flyttlass – måste mellanlanda hos mig. Den lägenhet hon har nu ska nämligen vara tom och urstädad på måndag.

Nu blev det så att lägenheten i L inte blev hennes, men hon måste ändå ur den gamla lägenheten, och in hos mig. Pluspoängen med det är att hon inte behöver inrikta sig på precis L för att söka jobb & bostad, utan hon kan söka var hon vill. Det är ju ingen uppsägningstid hemma hos mamma. Och känner jag henne rätt, så dröjer det inte så länge innan hon drar iväg åt något håll.

Nu är mitt hem vårt hem igen, med hennes prylar inlastade överallt där det finns plats. Just i detta skrivande ögonblick är A med kompis(-ar?) med i flyttkarusellen, för att bära och köra möbler (jag har ingen dragkrok på min bil). Möblerna ska lagras i min källare tills nästa flyttvåg drar igång.

Visserligen hörde jag B muttra någon om ”23 år och flytta hem till mamma” men jag tröstade henne med att det bara är en mellanlandning. Vi ska nog klara det. En fördel är att jag äntligen fått slänga ut en del onödiga grejer, som jag ändå tänkt skicka till återvinningen. Och jag har mer att göra mig av med, var så säkra!

Jag har hört lite vaga planer om en walk-in closet i skrubben i vindshallen, och det är ju precis vad mina kompisar föreslagit åt mig sedan tidigare! Nu blir det visserligen inte jag som kommer att använda den till att börja med, men så småningom blir den min (igen). Jag har redan börjat kolla på IKEA vad jag kan inreda den med…

[tags]flyttlass, mellanlandning, walk-in closet[/tags]

2 kommentarer på “Rörlig röra”

Kommentarer är stängda.