Allmänt, Foto

Lördag

Ute öser regnet ner i en aldrig sinande ström. Perfekt TV-väder, alltså!

Trots detta har jag dammsugit bort de värsta katthåren för att kunna lägga ut nya mattor. Tidigare har jag lagt nya plastmattor i hallen, och nu var det kökets tur att få sin nya matta på plats.

Ny matta i köket 

Sedan drog jag runt dammsugaren i vardagsrummet också, för att kunna lägga ut den nya ryamattan jag köpte häromdagen. Observera den innovativa placeringen av soffbordet: så inte mattan rullar ihop sig. Bordet ställs på rätt plats imorgon, då mattan förhoppningsvis slutat leva ett eget liv.

Ny matta i vardagsrummet 

Vidare har jag nu insett att jag måste göra mig av med ett par gamla vänner. Det har länge varit på gång, men jag har tvekat in i det längsta. Till slut var jag tvungen att inse faktum: mina gamla tofflor måste gå hädan… *snirf*

Gamla tofflor 

De kämpar emot ända till slutet. Den observante ser att över mina fingrar skymtar de trådar remmen varit sydd med. De trådarna är vad som håller ihop tofflan, så den åtminstone klarar att ta steget ut på bron och röka med mig. Ack, de tofflorna och jag har upplevt mycket tillsammans, men nu måste jag göra mig av med dem. *djup suck*

[tags]nya mattor, platsmattor, ryamatta, tofflor[/tags]

5 kommentarer på “Lördag”

  1. Det är lugnt. Ser du det som liknar en spillfläck under handtaget? Det är min egengjorda magnet som talar om att det är rent i maskinen. Det tar flera dagar innan jag tömmer den, så katterna har gott om disk att slicka av under tiden.

  2. Gamla trojänare. Hade ett par sommarskor som jag också använde tills de var fulla med hål. Men de var ju så SKÖNA!!!

  3. 😥 Beklagar verkligen sorgen! Tänk om man kunde veta när man köper skor att ”dessa kommer jag bara att älska” för då hade man ju kunnat köpa flera par att ha på lager sas. Själv sörjer jag fortfarande ett par sandaler som jag hade för 25 !! år sedan. Dom vackraste och mest sköna sandaler jag haft. Suck, ja…

  4. Asta: De är ju som skönast när de måste slängas! Om inte remmen gått av hade jag ju kunnat fortsätta att använda dem här hemma, åtminstone. Allt för att slippa slänga dem.

    Tove: Jag har faktiskt inte burit ut dem till soptunnan ännu, de får stå kvar i hallen ett par dagar till. Det är att dra ut på pinan, men jag kan inte förmå mig. Inte riktigt än.

Kommentarer är stängda.