Allmänt

Ahhh

Så skönt att slippa helgrusningen i affärerna när det är löningshelg! Vilken tur att jag gjorde undan mitt shoppande igår!

OK, jag skulle verkligen behöva köpa ett (eller två) par skor, så jag kanske måste slinka in på skoaffären efter jobbet eller imorgon. Vi får se. Vad jag framför allt behöver handla är mat, då jag inte hann handla igår.

Inga planer för helgen. Jag får se vad jag hittar på. Antagligen blir det en massa tid på soffan framför TV:n, då vädret verkar fortsätta att vara grått och regnigt under helgen. Perfekt TV-väder!

Jag ska städa ikväll, så jag kan lägga ut den nya mattan jag köpte igår. Få se hur många timmar det tar innan någon av katterna spytt på den. De brukar ju pricka in nya mattor att göra sådant på. Speciellt om det är stora och svårtvättade mattor.

Till min stora förskräckelse upptäckte jag att jag fått spänna ut bältet i jeansen, inte bara ett, utan TVÅ hål! Hur har det gått till? Det måste ha krympt i tvätten…

[tags]shopping, löningshelg[/tags]

4 kommentarer på “Ahhh”

  1. Gazzy har låtit bli de stora röda mattorna i vardagsrummet som jag fick före sommaren. Förmodligen p.g.a. att hon verkligen tycker att de är trevliga att ligga och rulla runt på. Då vill man ju inte gärna riskera rulla sig i en spya. Hon är en klok kisse.

  2. Mina katter spyr inte i möblerna – än. Annars är mattor (gärna ljusa) och mattes kläder fritt villebråd i jakt på var man kan lägga en pizza.

  3. Har du verkligen råd med skor efter gårdagens extravaganser? Ett alternativ är att du gör nya fina läderskor av de där sofforna du har. 🙄

  4. Av de gamla sofforna, förstås, som inte åkt till återvinningen än. Jag har ju stora fötter så jag kan trä en soffa på varje fot för att minimera arbetet.

Kommentarer är stängda.