Allmänt

Planer

På fredagarna frågar många vilka planer jag har för helgen. (Ja, det är inte bara mig de frågar, alla får den frågan.) Jag brukar ge standarsvaret: – Sova och äta, för det är ganska precis vad jag brukar göra under helgerna.

Den här helgen är inget undantag. Jag har absolut inga planer för någonting alls. Antingen är jag en otroligt trist människa helt utan fantasi eller också är jag bara uttröttad.

När jag börjar tänka efter har jag ändå en del småprojekt jag tänkt göra:

  • Paketera och skicka tillbaka kappan (och en del annat) jag beställde.
  • Röja det värsta i köket och köra bort returpapper, tomburkar, plastförpackningar, etc.
  • Tvätta. (Slipper ta hand om torr tvätt, då det redan är fixat.)
  • Sortera galgarna (!) i min garderob. (Köpte nya på IKEA och hade glömt bort dem tills igår, då jag sökte fram lampan.)
  • Söka fram en höstjacka och hålla tummarna för att den inte krympt i garderoben.
  • Ladda batteriet i min MP3-spelare samt ladda in en bok i den. Hör just nu podradio.
  • Kolla om jag vänt blad i almanackan i köket, till september. Jag brukar bli så distraherad av de nakna karlarna i den, så jag glömmer bort varför jag tittar i almanackan. Har jag nämnt att jag inte antecknat något i den?

Jag får nog klämt in det där sovandet och ätandet någonstans också.

UPDATE
En del av småsakerna fick jag  gjorda, i alla fall. Plus diverse annat, som inte stod på listan.

[tags]helgplaner[/tags]

2 kommentarer på “Planer”

  1. Nakna eller lättklädda karlar? Låter distraherande med nakna karlar just i köket – du måste magrat, för inte kan du väl äta med nakna karlar i din närhet? Varför har du inte en kattkalender istället?

Kommentarer är stängda.