Allmänt

Fredag eftermiddag

Mina helgplaner är de vanliga: äta och sova. Dessutom ska jag till K, både för att shoppa och för att hälsa på syrran. Annars har jag väl inte planerat något, eller…? *funderar* Nej, jag tror inte det. Det kan hända jag har någon kom-ihåg-lapp på kylen när jag kommer hem, men inte såvitt jag minns. Ingen som gäller helgen, i alla fall.

På jobbet har det varit full fart hela veckan, som blev två dagar kortare än vanligt (p g a kursen vi var på). Jag har nästan inte tid att ta helg nu, då jag har massor som behöver göras, men det är inget som inte tål att bli liggande över helgen.

Jag stod en kväll framför kylen och kollade, men den var full med ingenting att äta (jmfr med ”garderoben full med ingenting att ha på mig”)?!? Vet inte hur det kan komma sig, men inget av det som fanns där lockade fram min aptit. (Och den är minsann inte svår att locka fram, jag äter som en svärm gräshoppor.)

Alltså måste jag handla mat, om inte ikväll så imorgon. Javisstja, kattmaten tog slut i morse! *grimaserar* Då måste jag gå och handla direkt efter jobbet. Annars ligger jag risigt till. Det finns inget så anklagande som tre katters hätska blickar när jag öppnat och stängt kylen utan att de fått något. Tro mig.

[tags]fredag, helgplaner[/tags]

2 kommentarer på “Fredag eftermiddag”

Kommentarer är stängda.