Allmänt

Huvudvärk

Idag har jag världens huvudvärk. Antingen beroende på att det inte blev så mycket sömn inatt, eller också beror huvudvärken på att jag gnisslat tänder en lång stund under eftermiddagen. Jag har i alla fall försökt hålla min sockerhalt hög (efter allt lösgodis inatt) med diverse sötade drycker.

Gnisslat tänder? Jodå, jag har mina randiga skäl och rutiga orsaker. Hoppas jag gett en del tandgnissel tillbaka, om man säger så. *ler hemlighetsfullt*

Jag är trött, så det är en himla tur att middagen är färdig sedan igår: bara att värma! Vet just nu inte ens om jag orkar äta när jag kommer hem, jag kanske skjuter på det tills jag fått vila en stund.

Under dagens lopp har jag fått berätta historien flera gånger, gråtit någon skvätt (jag, järnkvinnan!), berättat igen i större och mindre portioner.

Dessutom har jag talat med försäkringsbolaget, och det verkar – till att börja med, i alla fall – lovande. Lite deprimerande är det ändå att kolla priser på liknande bilar på Blocket och andra ställen.* Jag får nog råd med en ny cykel för pengarna jag får, ungefär.

[tags]huvudvärk[/tags]

*) Jag kollar – precis som försäkringsbolaget kommer att göra – vad en liknande bil som min kostar att köpa begagnad, för att få en uppskattning om ungefär hur mycket de kan tänkas erbjuda mig när den dagen kommer.

2 kommentarer på “Huvudvärk”

  1. Oj vilken dramatisk händelse, och så väl den ändå slutade. Plåt är plåt men om människor skadas är det värre!
    Änglavakt kan man lugnt säga!

Kommentarer är stängda.