Allmänt

Lördagslunch

Det blev lördagslunch istället för söndagsmiddag på V den här helgen. Bror E ville ha sällskap och jag ställde upp. Vad gör jag inte för att få äta på V? Visst gnällde han hela tiden :mrgreen: men jag slog dövörat till. Dessutom fick vi sällskap vid bordet, då K var sällskapssjuk.

Det är lite av charmen med stamställen. Det finns alltid någon man känner där. Ibland är alla bord upptagna, men då kan man spana in om någon bekant har en stol ledig. Att maten är både generös och god gör inte saken sämre.

Annars har jag inte gjort något särskilt. Var och handlade när E sökte mig, och har även varit en sväng på Apoteket. Sett TV med B tills hon drog iväg med kompisar – efter det har jag sett TV alldeles själv. Om nu inte katterna räknas. (Så fort jag lägger mig på soffan framför TV:n växer det ut en stor hårig vårta på mig. 😉 )

[tags]lördagslunch, stamställen[/tags]