Allmänt

Snart

Snart är det helg! 🙂

Inte för att jag tänkt göra något särskilt under helgen, men det är skönt att vara ledig. Då hinner jag kolla på bilar och se vad jag kan tänka mig att köpa.

Ringde försäkringsbolaget idag, då jag var less på att vänta. Blev kopplad från den ena till den andra, men fick till slut en skadereglerare på tråden. Min bil var – förstås – inte värderad än, men någon gång nästa vecka får jag veta vad de vill ge mig.

Igår missade jag den nya såpan, Mammas pojkar, som jag tänker fortsätta att missa. Jag gillar inte datingprogram på TV, så jag undviker även Bonde söker fru och Ensam mamma söker. Finns det fler datingsåpor? Det spelar ingen roll, jag tänker ändå missa dem.

Jag har andra serier jag följer med i, som jag spelar in under veckorna och ser under helgerna (då det ändå inte är något att se direkt på TV): Law & order, Law & order: Criminal Intent och Law & order: Special Victims Unit. (Lite nördvarning där, förstås, men jag är stenhårt fast.)

House kollar jag på, förstås, precis som CSI NY (även om jag föredrar CSI-gänget i Las Vegas) (och aldrig ser CSI Miami – uselt, uselt, USELT). Cold case är ett måste. Sedan avrundar jag med att klämma in Grand Designs också.

Inte undra på att jag aldrig gör något annat än ser TV under helgerna! 😉

[tags]försäkringsbolag, TV-serier[/tags]