Allmänt

Dagens i-landsproblem

Idag är jag väldigt anti. Anti-allt.

Jag skulle vilja starta en Våga-vägra-Facebook-grupp på Facebook, men då måste jag ju registrera mig för att använda Facebook. Och det vill jag inte.

Därför stupar även nästa grupp jag skulle vilja starta: Våga-vägra-vitt. Guuud, jag blir så less på alla heminredningsreportage där folk har köpt ett par tunnor vit färg och målat golv, väggar, tak, möbler, ungar och husdjur i vitt.

Det måste vara kylan och den torra inomhusluften som gjort mig till en torris. Mina händer har en yta som sandpapper, jag kan fila naglarna mot fingret bredvid. Nästan.

Protokollen skriver inte sig själva. Jag vill inte heller, men måste snart ta itu med dem. Jag ”ska bara” först. Det finns alltid något att göra, speciellt om jag vill undvika något annat. Oj, är det så länge sedan jag städade skrivbordslådorna?

[tags]anti[/tags]

7 kommentarer på “Dagens i-landsproblem”

 1. Med ett knallgult vardagsrum och ett knallblått allrum tror jag att jag kan anses få tillhöra våga-vägra-vitt klubben. Jag är också väldigt trött på den vita trenden, det tristaste av allt är att allas hem ser likadana ut. Förutom att det är vitt så är det samma madonnor, samma tomma fågelburar, samma ”nya-men-slitna” grejer som syns överallt.

  Protokoll ska man skriva med en gång, när sakerna fortfarande finns kvar i huvudet, då går det på ett kick.

 2. Ehurm… Då tycker jag inte du ska komma o se vårt nya omgjroda sovrum 😉 Nåja, slängde ju på en lila kudde o en lila filt idag iaf 😉 (o sen har vi ju den spyfula golvmattan i… brunt…)

 3. Jag skriver upp mig för bägge grupperna direkt! Gillar INTE Facebook, och vitt har ju t.o.m. sjukvården gått ifrån för länge sedan…

 4. Det går bra att fejka sin identitet på FB. Fördelen med det är att man kan glömma sitt konto när man inte känner för eländet längre. Dock går det att avregistrera sig men kontot ligger alltid kvar när man sedan loggar in igen (men ingen annan ser ens sida). Annars tycker jag FB blivit bättre än för några år sedan. Jag har återfunnit gamla klasskamrater och arbetskollegor samt att medelåldern är hög. Så man kan styra ganska bra vad som händer, vilka inbjudningar man får i form av grupper. Dock använder jag FB mest till FarmVille som jag blivit beroende av. Avslappnande.

 5. Asta: Åh, vad skönt att det är fler än jag som gillar färger! Mitt kök är illblått och vardagsrummet går i ockragult och vinrött.

  Therese: Jag känner till din svaghet för vitt… 😉 Blir det inte tråkigt i längden? Att göra som ”alla andra”, menar jag?

  Pladdermusen: Vitt är ju så…kallt. Förresten måste jag komma förbi din sida någon dag och kolla hur det går för kissarna. Vilka vänliga själar ni är som tagit hem katthemskatter!

  Jontas: Det finns både för- och nackdelar med FB, men jag ids helt enkelt inte engagera mig där också.

 6. Jag går med i alla dina anti-grupper… bara för att du skriver så roligt! Du verkar bli precis lika ”trött” som jag, men jag skulle inte kunna beskriva det lika bra som du!!
  Upp till kamp! Jag hänger på!

  Trevlig helg! 😀

Kommentarer är stängda.