Allmänt

Sista chansen

Idag har jag sista chansen att dra mig ur bilköpet. Jag ska sätta mig på bussen och åka ner till U, för att klämma & känna lite på bilen innan jag slår till. Visst är jag 99% säker att jag ska ta den – det är mest bara en formalitet att provköra. Det ska vara något MYCKET allvarligt fel innan jag låter bli att köpa den.

Jag har laddat handväskan med saker att fördriva tiden med. Lemmy följer med, precis som ett par författare, några äpplen och en rulle Ballerina Choko som färdkost. :mrgreen: Miss Piggy får inte komma, eftersom jag inte har mobilt bredband, bara trådlöst. Mobilen är laddad, MP3-spelaren likaså.

Det stora problemet är: vilken skiva ska jag ta med mig, för att prova stereon med? *ångest* Jag får väl blunda och plocka en från hyllan.

[tags]bilköp, bussresa[/tags]