Allmänt, Foto

Torsdag kväll

Alltså, jag fattar inte. Vart tog veckan vägen? Nyss var det ju måndag – det KAN inte vara fredag redan imorgon!?!

Snö på marken

Så här såg det ut i morse. Någon har siktat florsocker över markerna, för mer snö än så blev det inte. Lagom för att det vara lite vitt, och nu ligger snön kvar någon dag då vi har minusgrader. Den ska väl inte lyckas smälta bort direkt, den här gången.

Det är underligt hur mycket lättare allt går att göra när det vita utomhus lyser upp. Även om vädret var mulet hela dagen kändes det inte så. (Däremot kände vi alla hur rått och kallt det plötsligt var, men det är en annan femma.)

Jag har nytt rekord i att låta bli tvätten. Redan under helgen var det tal om att jag måste, och läget har inte förbättrats – snarare tvärtom. Nå, då behöver jag inte göra några vildare helgplaner. Förutom att jag tänkt åka till M och K, men om jag tvättar hela lördagen så kan jag nog åka på söndag. Förhoppningsvis.

Dagens middag, kasslern i ugn, gjorde jag en specialare med. Den blev inte lyckad. Bara så ni vet. Jag hittade ett nytt recept och tänkte prova, och innan jag visste ordet av hade jag lagt till och dragit ifrån allt utom kasslern, ungefär. Så går det när man ska improvisera.

Vi åt visserligen ifrån maten, men B talade taktfullt om att jag inte behöver göra någon matlåda åt henne till imorgon. Alltså måste jag äta alla resterna själv. *ryser* Nå, världen går inte under om jag slänger lite käk. Eller matar grannens hundar med det… *he he*

Och imorgon gör jag pannkaka av alltihop. :mrgreen:

[tags]tvätt, nytt recept[/tags]