Allmänt

Snabba ryck

Ifall någon har märkt det, så har jag bytt fråga i högermenyn.

Sporrad av att alla en (1) röstande (skärpning!) ville se min matsedel, har jag lagt den i en widget, i tidigare nämnda högermeny. Just nu ligger den längst ner, men jag kommer nog att flytta upp den. Kanske.

Alla andra kanske röstar nej. 😉

[tags]röstning, matsedel[/tags]

7 kommentarer på “Snabba ryck”

 1. Röstningen syns inte i rss-flödet. Måste jag verkligen besöka din sida aktivt också? 🙄

  Nå, men jag kan ändå inte besvara nya frågan. Kanske/vet ej finns ju inte som svarsalternativ. Jag är för velig att välja mellan ja/nej. Ja, det är intressant om det är något gott. Nej om det är någon ryslighet med chaminjoner.

  Förresten – jag åt linssoppan i kväll igen men den här gången med knaperstekt bacon som topping på soppan. Väldigt gott. Enormt gott. Extremt gott! Till lunch blev det fisksoppa – också väldigt god, men min hemgjorda var godare. Men till lunchen ingick äppelkaka med vaniljglass.

  Dagens maträtter översteg inte tio kronor tillsammans. Men så fick jag ju en bjudlunch värd 69 kr.

 2. Ååååhhhh – ÄPPELKAKA!!! 😯

  Du vet verkligen hur du ska få en kvinna att tråna. 😉

 3. Det ska till starkare saker än så för att få mig att dåna. Om du slår mig med kryckan, t ex. 😆

 4. Kryckan är till för att råna, den får du inte låna, så du lär inte dåna, även om du efter äppelkaka får tråna, ingen idé att mer spåna eller sig fåna.

 5. Haha, äter du inget på helgerna eller? 🙄
  Man kan inte lyckas jämnt, jag improviserar också hejvilt i köket. Mitt problem är att jag efteråt inte kan minnas vad jag hade i o hur mycket så om maten blir lyckad kan jag inte skriva ner ett recept! Det stör mig….men man gör ju inte så man måttar upp allt man hittar i kylen o slänger i….
  Inget vitt kvar hos mig, supertrist, maken ”tröstade” mig med att han hört att det inte blir vinter på två månader än! Så vill jag inte ha det!
  Hoppas helgen blir till belåtenhet
  Kramen

 6. Jag gör ingen matsedel för helgerna, då vill jag inte planera. Det är veckodagarna som behöver styras upp, för under helgerna har jag gott om tid att hitta på och laga olika rätter.

  Måndag till fredag är det behändigt att slippa rusa hungrig till affären på väg hem från jobbet och försöka hitta på något att äta.

Kommentarer är stängda.