Allmänt

Ingen pardon

Jag kan inte skjuta upp det längre. Nu måste bör jag köra bort sopor till återvinningscentralen; alla mina tomma konservburkar, pizzakartonger, reklam, glasburkar… Jag har tänkt göra det sedan förra veckan, men hittar alltid någon ursäkt för att slippa. Nu börjar det vara svårt att stänga diskbänksskåpet, så det är bara att bita ihop och plocka fram kassar att samla skrotet i.

Dagens rätt blev för övrigt kyckling. Soppan räckte i två dagar (middag-lunch-middag) (jag SA ju att det kommer att bli ändringar i matsedeln) men kycklingen blev middag idag och lunchlåda imorgon. Det är faktiskt både enklare och billigare med matsedel, dels för att jag slipper springa på affären var och varannan dag, dels för att det är bekvämt att veta vad som ska tillagas. Det största bekymret brukar ju vara att hitta på något att äta till middag – själva tillagningen är en baggis.

UPDATE
Mission completed – soporna är bortforslade och sorterade enligt konstens alla regler. Litet påpekande: det är inte så mycket rush ute på samhället strax före 11 en vardagkväll. Jag och en bil till.

[tags]återvinning, sopsortering, matsedel, spara tid och pengar[/tags]