Allmänt

Friskare

Idag är jag tillbaka på jobbet igen. Har inte tid eller lust att stanna kvar hemma när jag inte längre är sjuk. OK, jag hostar, förstås, men det är nog mest rökhosta* som kommer att fortsätta ett bra tag framöver. Jag kan inte stanna hemma för den lilla sakens skull. Snart har mina flimmerhår bedövats/ förintats, så hostan går över. Så småningom.

Jag hade tidigare anmält mig till en kurs i HLR (hjärt- och lungräddning) som skulle vara idag, men skulle precis avanmäla mig p g a smittorisken, då jag fick besked att kursen var uppskjuten tills vidare. Personen som skulle hålla i den var tydligen sjuk. Så kan det gå.

Den här veckan har jag inte gjort någon matsedel. Dels iddes jag inte för att jag var sjuk och inte orkade fundera på att laga mat, dels åker B bort imorgon och när råttan är borta lagar kattmamman ingen mat utan dansar runt bordet istället. Dessutom har vi lite dåligt med smaklökarna just nu, som jag nämnt tidigare.

Ett tydligt tecken på att jag är bra/normal form igen, är att när andra satt och frös i fikarummet (underjordiskt, på källarplan) så svettades jag. Jag är alltid varm, förutom förra veckan då jag var på väg att bli sjuk. Då frös jag faktiskt.

[tags]frisk, HLR[/tags]

*) Jag har rökhostat sedan tidigare, och känner att hostan inte är förkylningshosta längre.