Allmänt

Gråväder

Snöblandat regn (eller väldigt blöt snö) vräker periodvis ner från den molntäckta himlen. Gatorna är hala, då det är hård is under med blött mos ovanpå. Fötterna glider iväg över isknölarna då moset lagt sig i alla eventuella räfflor under skosulorna.

Igår kväll såg jag en liten knatte (omöjligt att säga om det var pojke eller flicka) som promenerade efter gatan med böcker/tidningar/papper i famnen. Plötsligt hördes ett ljud och jag kollade ditåt. Där stod den lille och plockade upp sina blöta papper ur en pöl. Stackars liten, det rann om alla papper. Så tog h*n ett par steg – och plofs låg h*n på rygg i pölen! Jag hade faktiskt inte hjärta att skratta utan tyckte bara synd om den stackaren.

B har bilen till jobbet idag. Spänningen är outhärdlig men telefonen är tyst, alltså har det gått bra. Igår var hon t o m och nöjeskörde en stund! Det bådar gott. Eller ont. Beror på hur man vill se det.

Jag har en del att ordna idag inför festen vi ska ha imorgon kväll, här på jobbet. Som vanligt blev jag lekledare och ska idag försöka få ihop en tipsrunda med 1-X-2-frågor, men jag har andra saker i jackärmen också… *he he*

[tags]snöblandat regn, gråväder, halka, dåligt före, lekledare[/tags]