Allmänt

Åter på banan

Trots kylan (-16 grader) kämpade jag mig till jobbet i morse. Ryggen känns mycket bättre och jag har hopp om att ta mig upp på bron ( = trappen) när jag kommer hem. (Nedersta trappsteget, i betong, är mycket högre än de andra och kan vara svårt att ta sig upp på.)

Nu är det sista hela veckan före jul, och jag har massor jag ska/borde/måste göra. Jag kan inte fatta att det redan varit tredje advent, så jag har – i vanlig ordning – tappat en vecka före jul. Det gör jag varje år, så det är inget nytt.

Att ha varit ”handikappad” i fyra dagar har inte gjort stressen mindre, även om jag inte ska fixa något särskilt till julen. Vad jag behöver börja med är att köpa hem julmat, sådant jag kan ladda upp med i förväg. För övrigt behöver jag handla hem allt möjligt, då det mesta tagit slut under mina sjukdagar, eftersom ingen har handlat.

De extralysen jag önskat mig i julklapp till bilen är levererade 😉 men inte monterade, då det var så kallt under helgen. Nu får vi vänta på bättre väder, alternativt hyra in oss hos någon med ett varmgarage. Mitt eget garage är belamrat med diverse möbler som inte kan ställas ute i kylan.

Jag har själv delat ut de julklappar som önskats; noggrannt utvalda och utprovade av mottagarna. I år har jag inte ens orkat slå in dem. B skulle ändå prova sin julklapp direkt, för att se så storleken var rätt, och till A:s julklapp hittade jag ingen låda som var lagom stor.

[tags]kyla, vinter, jul, handla, extralysen, julklappar[/tags]

5 kommentarer på “Åter på banan”

 1. Therre: Jajamensan, ont krut förgås inte så lätt. :mrgreen:

  Asta: *lycka* Ooohhh, är vi två om att tappa bort en vecka före jul? 😀

 2. Asta och Snigel: Jag missade också att det varit tredje advent 😯 Om jag ska vara helt ärlig så hann jag inte riktigt med andra advent heller… 😳 Men julafton ligger väl kvar den tjugofjärde, hoppas jag? 😉
  Kram,
  Carra

 3. Carra: Jaaa, vi är tre! 😆

  Det enda jag är riktigt riktigt idiotsäker på är att julafton är den 24:e. Vad det är för datum idag vet jag däremot inte, men har hört rykten om att det är jul nästa vecka. 😉

Kommentarer är stängda.