Allmänt

Knäckt ryggen

Nu har vi knäckt ryggen på kylan.

I morse var det ”bara” -23, en väsentlig skillnad mot igår. Väderprofeterna har dessutom spått väldigt mycket varmare i början av nästa vecka, men det låter vi stå öppet så länge. Saker och ting kan hinna ändras innan dess. Något oväntat högtryck som kommer smygande när vi minst anar det, eller så. 

Idag öppnar grillen utanför jobbet på nytt. Den har bytt ägare efter årsskiftet, och jag har hört – från säkra källor – att sortimentet till viss del är ändrat. Klart jag ska luncha grillmat idag!

Jag måste berätta: jag är så ouppmärksam. Trots att jag går förbi denna grillkiosk på väg till jobbet varje morgon, så har jag inte sett de nya skyltarna i morse. De fick en medarbetare göra mig uppmärksam på.

Precis som den gången någon klottrat på jobbets yttervägg, bredvid dörren. Det såg jag inte heller, förrän andra talade om det i fikarummet. (Här snackar vi alltså halvmeterhöga sprayade bokstäver som jag missade.)

Det beror nog på att min kaffenivå inte nåtts, jag är inte riktigt vaken på väg till jobbet. Går som en zombie i min egen lilla sömnbubbla tills jag kommit fram och snikat till mig en extra kaffetår vid ankomst.

[tags]varmare, grillkäk, klotter, zombie[/tags]