Allmänt

Bort, bort!

Till slut har även jag städat bort julen (alla två sakerna jag dragit fram), vilket jag tänkt göra ungefär sedan årsskiftet. Jag har bara inte haft tid eller lust eller kommit mig för att göra det förrän nu. Nu återstår bara att fundera på att byta gardiner i köket. Sommarkappan* (!) sitter fortfarande uppe och jag börjar bli rätt less att se den nu.

Den här helgen känns så kort. Måste vara för att jag var på resande fot hela dagen igår. Jag ville ha lördag idag, men tyvärr… En bekant påminde mig om att det är dags att jobba imorgon igen. *suckar djupt* Det går nog bra, ändå. Jag har överlevt måndagar förr och ska nog klara en till.

[tags]städa bort julen, kort helg[/tags]

*) Jag har bara gardiner i ett av kökets fönster. I det andra fönstret har jag en pinnvävsjalusi.

2 kommentarer på “Bort, bort!”

  1. Jag har faktiskt tre julsaker, men de brukar vara framme året om. Jag ser dem inte som julattribut längre. Själva julen avskyr jag! 😐

    /Stefan

    P.S. Julsakerna är små, diskreta och står alltid i skymundan! D.S.

  2. Praktiskt att låta julsakerna-som-man-inte-tänker-på-som-julsaker stå framme hela året!

    Tidigare, när jag julpyntade mer, hittade man alltid någon tomte eller annat julrelaterat bakom någon gardin framåt midsommar.

Kommentarer är stängda.