Allmänt

Pärmar och papper

Så ser mitt liv ut just nu. På jobbet hoppar pärmarna upp och anfaller mig när jag går förbi, hemma har jag drivor av papper som ska fyllas i. Hur kul, på en skala 1-10, är det att fylla i en skadeanmälan till försäkringsbolaget? Ungefär -2.

Hämtade B från flyget igår kväll. Först var planerna att åka till L direkt efter jobbet, för att hinna shoppa och äta lite, men jag insåg att jag var tvungen handla mat innan jag åkte iväg – och då blev det inte av. Jag åt hemma istället, struntade i shoppingen, tog god tid på mig efter vägen och lyssnade på ljudboken.

Alltså, den är så JÄVLA bra!!! Stefan Sauk läser dessutom strålande: man känner hur man (som lyssnare) kryper in under huden på de deltagande. Nu närmar sig slutet på boken och jag kan knappt sluta lyssna. Bara ett kapitel till… Och ett till… Och ännu ett… Samtidigt som jag vill höra slutet, så vill jag inte att den tar slut. Vad ska jag då lyssna på?*

Frågan är om den boken vinner på att lyssnas på, istället för att läsas? Då jag inte läst den i pappersformat, vet jag inte. Däremot vet jag att vissa böcker vill jag läsa som bok, inte lyssna på. Snart har jag ett gäng nya böcker att lägga bredvid sängen, för jag fick ett SMS igår att de nu var postade. Nu väntar jag bara på SMS:et som säger att de finns att hämta.

När nu B är hemma igen, måste jag fundera ut något till middag. Det har varit lite si och så med den saken då hon var bortrest. Under helgen kanske jag lagar palt någon av dagarna, då A haft det som önskemål i flera veckor nu. Det har bara kommit andra saker i vägen hela tiden.

[tags]skadeanmälan, ljudbok, En nästan vanlig man, Stefan Sauk, böcker, SMS-avisering, middag, palt[/tags]

*) Nästa bok i serien, förstås! Den väntar redan.