Allmänt

Ännu en krasch

Så var det dags igen. A har krockat Volvon igår kväll. Ingen blev skadad den här gången heller, så vitt det verkar i nuläget.

Då han körde in i en bil bakifrån får man alltid vara rädd för whiplashskador i den främre bilen. Han hade talat med dem i morse (vi bor på ett litet ställe – alla känner alla) och de verkade vara OK idag.*

Försäkringsbolaget kommer att älska mig, då Volvon faktiskt var min. De kommer att tro att jag kvaddar bilar med avsikt. *moahahaha* Min gård blir mer och mer lik ett skrotupplag.

Ikväll blir det verkligen spännande. B kommer med flyget från S, och med den här vågen av otur så kommer antingen jag att kvadda Speedy** på väg till flygplatsen, eller också kraschar hennes flyg.

Nej, jag ska inte skoja om det, men eftersom varje olycka får mig att åldras 10 år så skulle jag gått i pension redan förra veckan…

[tags]olycka, krock, Volvo[/tags]

*) Alla inblandade var förstås på akuten igår för dokumentation inför eventuella framtida skador. Jag kanske skulle ta jobb som ambulansförare istället?

**) Det är faktiskt min tur att kvadda något nu. Varför ska juniorerna få ha allt det roliga?

2 kommentarer på “Ännu en krasch”

  1. Du kraschar datorer, inte bilar. Ibland kanske du kraschar ner i soffan framför teven också? Men du kraschar inga bilar! Låt bli det!

  2. Jag ska behärska mig vad gäller att krascha bilen. Den är inte betald än – men om några år…

    Jag får väl försöka kvadda sparken istället.

Kommentarer är stängda.