Allmänt

Fel dag

Nu är jag på fel dag igen. Oftast ligger jag en dag efter, d v s tror det är tisdag när det är onsdag, men idag är det tvärtom. *djup suck* Jag har varit helt övertygad om att det är onsdag idag, tills jag fick veta sanningen.

Jag bjöd L och E på middag igår, så som vi gjorde upp under barndopet i lördags. Kycklinggryta blev det (hade ni väntat er annat?), tillagad redan på söndag och sedan kyld för senare uppvärmning. Ja, jag åt förstås från den när den var nygjord också.

För några dagar sedan beställde jag ett gäng böcker. Egentligen var det bara två jag skulle ha, men dessutom ”råkade” de ha 3-pocket-för-99-kr och det kunde jag inte stå emot. Få se när de dyker upp? Spänningen är olidlig.

Vad jag – och många andra – ivrigt väntar på är Jo Nesbøs nya bok Pansarhjärta. Jag har kollat och den släpps på svenska i maj. Nedräkningen har börjat, även om jag fortfarande håller på med den ljudbok jag sedan tidigare fastnat i. (I positiv betydelse: jag kan knappt förmå mig att stänga av spelaren! Bara ett avsnitt till…)

[tags]fel dag, kycklinggryta, böcker, Jo Nesbø, Pansarhjärta, En nästan vanlig man[/tags]