Allmänt

Insnöad

Nu är jag verkligen insnöad! Det har blåst sedan igår, med tillhörande snöfall idag, och jag har en halvmeter snö på gården. Inte en chans att jag får bort den på egen hand.

A har försökt skotta, men det är så tung snö då den är hårt packad. Han har skottat det värsta framför bron, men det har drivit igen nu. B har inte ens försökt – och inte jag heller. Det skulle ta död på mig. Jag hoppas att bästisgrannen offrar sig imorgon, annars måste jag ringa efter en traktor.*

Besöket hos veterinären gick bra, och madamen har t o m provat gå ut (en mycket snabb sväng) ikväll. Det var lite för kallt om magen, så hon fick bråttom in igen.

[tags]insnöad, snöstorm, skotta snö[/tags]

*) Jag får lägga till det på listan över egenskaper hos karlar jag ska titta närmare på: händig, egen bil, gillar att vika tvätt – och traktor.