Allmänt

Torsdag

Jag upprepar för mig själv, flera gånger: – Det är torsdag idag, tooorsdag…

Jomenvisst har jag haft onsdag halva dagen! En inte allt för lyckad dag (förutom att bästisgrannen skottat min gård) men jag kommer att traggla mig igenom den – och sedan är det fredag.

Ikväll måste jag sätta mig vid datorn med Den Stora Högen Med Räkningar, eftersom jag avvaktade med att göra det igår. Då strömmen gått några gånger under dagen, ville jag inte att den skulle gå ännu en gång precis när jag skrivit in alla femhundraelva siffrorna i det sista OCR-numret på den sista räkningen, och INTE hunnit trycka på sänd… Med min tur kan man vänta sig sådant.

 Middagstips, någon? Jag är helt tom på idéer, och det blev inte bättre av att A ringde och kollade vad jag skulle laga till middag. Han tänkte nog bjuda in sig själv vid middagstid, den lilla rackaren. Jag funderar faktiskt på våfflor (eller pannkakor) då jag har ägg som behöver användas innan de kläcks, men vi får se vad jag känner för när jag går och handlar efter jobbet.

Froppisen har blivit skitsur åt främst madamen, men även åt gamlingen, de senaste dagarna. Det är mycket väsande och fräsande både dag och natt, så snart slänger jag ut dem allihop. 20 minuter i -20 grader kan lugna ner vilken ilsken katt som helst. *less* Jag skulle nästan kunna tänka mig att lämna dem ute över natten, för att få sova en enda natt i lugn och ro, utan revirstrider på mitt täcke.*

[tags]torsdag, räkningar, middagstips, idiotkatter[/tags]

*) Det vet ni förstås att jag aldrig skulle göra, men jag gillar inte att bli störd när jag sover.

2 kommentarer på “Torsdag”

  1. Angående OCR så fick jag lära mig för läääänge sedan att jag skulle ta en penna och dra ett streck för var 4’e siffra. På det viset är det enklare skriva/se/komma ihåg alla sifferkombinationer.

    1. Jag följer siffrorna med fingret, tre siffror i taget. Det funkar också bra!

Kommentarer är stängda.