Allmänt, Katter

Lat lördag

Jag har inte gjort många knop idag. Har en massa inspelningar från veckan som gått, som jag tittar igenom. Jag har inte ens lagat mat, då det fanns rester att värma upp från igår – åt oss alla tre, då även A dök upp vid middagstid.

Blev barnledig den här helgen, då B stack till L med någon/några kompisar. De skulle gå ut ikväll, så hon sover över. Själv njuter jag av friden – även om hon inte gör mycket väsen av sig när hon är hemma – och brer ut mig likt en amöba över soffan, med yllefilten i högsta hugg.

Katterna tar det också lugnt. Madamen var faktiskt ut i morse och gjorde sina behov, men hon ville snabbt in igen. Stackaren, gå med bar mage i snön! Jag är en elak matte. Froppisen och gamlingen lurpassar på mig och försöker bli den som först ockuperar min mage varje gång jag vänt mig på soffan och blivit stilla igen.

Gamlingen ramlade ner på mig inatt. Då och då ramlar han ner från soffryggen när han sover, oftast på golvet bakom soffan. Den här gången föll han ner bakom mina ben, och kravlade sig omtumlad upp på min mage istället, när han hämtat andan. Min gråhårige äldre gentleman, med hår på bröstet och vit mustasch…

[tags]lat, TV, inspelningar, katter[/tags]

2 kommentarer på “Lat lördag”

  1. Blev en lat lördag här med men jag kom mig ju iväg på hockeyn. Blev ju borta nästan 5 timmar och skönt vara hemma igen.

    Blir nog en ännu lugnare dag idag..

Kommentarer är stängda.