Allmänt, Foto

Självdöd

Jag har just nu en självdöd gammal Volvo på gården. Den har (eventuellt) dragist sin sista suck nu, då A inte fått igång den TROTS att tre av hans kompisar stod och tittade på medan han skruvade under motorhuven! 😉


A utan kompisar som tittar på (de ledsnade och åkte vidare).

I samband med dödsfallet upptäcktes att min bogserlina samt startkablar flyttat någon annanstans än där de ska vara. A påstår sig vara oskyldig men jag vet att jag inte behövt/hunnit använda de grejerna; jag har bara köpt dem för att de kan vara bra att ha.

Nu står Mazdan prydligt inparkerad bakom Volvon, så jag kan inte flytta någon av bilarna. Det går nog bra ändå, jag har ju gångavstånd till både jobb och affär. På tal om affären, så skulle jag behöva gå och handla – men jag ids inte idag. Imorgon är ny vecka, med nytt reklamblad och nya extrapriser att försöka få ihop en matsedel av.

[tags]dödförklaring, gammal Volvo[/tags]