Allmänt

Drömman

*fnissar* Jag drömde en natt att jag jobbade på ett litet matställe någonstans efter vägarna i Sverige. Plötsligt kom Bruce Springsteen (!) och hans band in för att äta. Jag var ensam där precis då, men hade ändå tid att sitta och surra en stund med dem – efter att ha fixat maten åt dem – innan de åkte vidare i sin lila (!!) turnébuss (EN enda buss!!!).

*skrattar* Var får jag allt ifrån? Jag är inte ens något stort fan av Springsteen. (Han är ju som Ulf Lundell – man hör inte vad han sjunger.) Jag kan nynna med i refrängerna i en del låtar, om jag har en bra dag.

OK, jag har en Greatest Hits-CD någonstans i gömmorna, som jag använt som bilskiva för några år sedan. Ypperlig musik att köra långa sträckor till. Mer än så är det inte mellan Bossen och mig.

[tags]drömmar, Bruce Springsteen[/tags]