Allmänt

Inte bra

Det var inte bra att vara så ledig så länge. Redan igår fick jag huvudvärk, och idag har jag knaprat Alvedon till frukost. Jag får väl se om huvudvärken går över, eller åtminstone inte blir värre… (Det var alltså nära att jag spydde i morse, bara av huvudvärken – som ändå inte är migrän.)

B har återvänt till hemmet. A har jag träffat under helgen, så jag vet att han överlevde fredagens födelsedagsfirande (inte hans eget). Katterna har så smått börjat gå ut igen, åtminstone gamlingen och madamen. Froppisen stenvägrar ännu, men kommer nog snart på bättre tankar, hon också.

Värme!
Det var +2 i morse!
Isen på trappen har börjat tina loss!
Takdropp!
Det har t o m regnat i morse, en liten skur!
Det finns hopp om en vår i år igen!
*gör vågen*
*gör vågen ännu en gång*

[tags]huvudvärk, värme, vår[/tags]