Allmänt

Ledig

Jag har verkligen varit ledig den här helgen. Dels ”barnledig”, då B varit på resande fot, och dessutom tog jag ledigt från alla tråkiga hemmasysslor, typ: disk, tvätt, m m. Och som vanligt är jag ledig från jobbet.

Det bidde ingen IKEA-sväng den här helgen heller, och jag väntar nog till nästa lön innan den blir av. Däremot gjorde jag chockerande shoppingfynd idag, i mitt eget sovrum! Jajamensan, där stod min stora blå IKEA-påse, med alla ”bra-att-ha”-grejer jag köpt hem tidigare. (Den brukar stå nere i vardagsrummet, men B hade flyttat upp den.)

Där gjorde jag fynd, ska jag säga! ”Oj, har jag redan köpt en sådan???” *harkel* Jag tror jag inte behöver åka till det stora blå varuhuset på rätt länge, då jag hittade massor av småpryttlar jag glömt bort att jag köpt. Nu väntar skafferirensning, med sortering av matvaror i de för ändamålet inköpta plastlådorna – som nu är återupphittade.

[tags]ledig helg, plastlådor[/tags]

2 kommentarer på “Ledig”

  1. 😕 Men herregud, du är ju värre än jag trodde… 😉 Hoppas nu att du känner dig utvilad.

  2. Jag är alldeles för utvilad, det var inte bra att vara så mycket ledig. Jag kanske skärper mig till nästa gång. Eller kanske inte. 😉

Kommentarer är stängda.